Deň zdravia v Trnave. NaturaMed rozdala ľuďom viac ako 600 svojich produktov!

V spolupráci s občianským združením Liga zdravia Slovensko sme sa zúčastnili projektu Deň prevencie zdravia v Trnave. Akcie sa zúčastnilo viacero firiem, ktoré prezentovali zdravý životný štýl so svojimi produktami. Jednou zo spoločností bola aj tá naša, ktorá rozdala ľuďom viac ako 600 kusov svojich výživových doplnkov.

Deň zdravia v Trnave. NaturaMed rozdala ľuďom viac ako 600 svojich produktov!

Na zdraví ľudí nám záleží a preto sme v edukačnom popoludní rozprávali o tom, aké je dôležité zaradiť do svojho jedálnička práve omega-3, ktoré sú tým najcennejším zdrojom nenasýtených mastných kyselín a práve naša spoločnosť sa pýši aj doplnkami s omega-3, ktoré patria medzi najkvalitnejšie na slovenskom trhu.

Deň zdravia prebiehal vo veľmi priateľskom duchu. Prišlo mnoho ľudí, ktorí mali záujem zistiť viac o zdravom životnom štýle a na svoje si prišli aj deti, na ktoré čakali tvorivé dielne.

Mimo iné aktivity, ktoré prebiehali už od samotného rána, si ľudia mohli návštevníci zmerať bioimpedančnú analýzu tela, krvný tlak alebo glykémiu v spolupráci so zdravotnými pracovníkmi.

Tešíme sa, že sme mohli byť súčasťou a zvýšiť povedomie o zdravom životnom štýle a veríme, že takýchto akcií sa bude zúčastňovať stále viac ľudí.

 

 

 

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa