NaturaMed pomáha bojovať proti Alzheimerovej chorobe

Vedeli ste o tom, že Alzheimerovou chorobou trpí až 50 – 60 tisíc ľudí na Slovensku a ide o najčastejšiu formu demencie? Šíriť osvetu tejto choroby sme sa rozhodli aj my a stali sme sa preto hrdým partnerom medzinárodnej vedeckej konferencie.

NaturaMed pomáha bojovať proti Alzheimerovej chorobe

Aj tento rok sme podporili neziskovú organizáciu Centrum Memory. Centrum je tu pre všetkých, ktorých zdravotný stav si vyžaduje odbornú starostlivosť. Kým v minulom roku sme pomohli pre Centrum Memory vyzbierať vďaka darcovskému portálu Dobrá krajina 1280,25 eur, v tomto roku sme sa stali súčasťou X. medzinárodnej vedeckej konferencie Aktivizácia seniorov a nefarmakologické prístupy v liečbe Alzheimerovej choroby.

Pre zúčastnených sme ako partner zabezpečili tašky, v ktorých ich okrem iného čakalo aj mesačné balenie výživového doplnku CardioMax na vyskúšanie či brožúrka s chutnými a najmä zdravými receptmi našej ambasádorky a výživovej špecialistky Janky Trebulovej. Janka bola zároveň jednou zo spíkeriek na konferencii a zúčastneným prezradila to, ako podporiť mozog vitamínmi, minerálmi a vyváženou stravou s obsahom dôležitých omega-3 mastných kyselín.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa