The Distinguished Gentlemans Ride jazdí s ProstaXinom

Mnohým mužom nie je ich zdravie ľahostajné, a preto sa aj tento rok zúčastnili na celosvetovej charitatívnej akcii The Distinguished Gentleman’s Ride, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o rakovine prostaty.

The Distinguished Gentlemans Ride jazdí s ProstaXinom

Problémy s prostatou už potrápili nejedného muža. Včasná prevencia, odhodenie zábran a návšteva odborníka tomu môžu zabrániť. Mnohým mužom nie je ich zdravie ľahostajné, a preto sa aj tento rok zúčastnili na celosvetovej charitatívnej akcii The Distinguished Gentleman’s Ride, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o rakovine prostaty, podporiť psychické zdravie mužov a zároveň pomôcť vyzbierať finančné prostriedky na liečbu a výskum tohto ochorenia. Samozrejme, my sme pri tom nesmeli chýbať.

Neúplné vyprázdnenie močového mechúra, slabý prúd moču, časté nočné vstávanie či nepríjemná bolesť v podbruší. Aj to sú príznaky, ktoré môžu signalizovať problémy s prostatou. Návštevu lekára teda netreba odkladať a je vhodné absolvovať vyšetrenie, ktoré môže včas odhaliť aj závažné ochorenie rakoviny prostaty.

Motorkársky  zjazd s dobrou myšlienkou

Poslednú septembrovú nedeľu (24.9.) sa konala v Bratislave celosvetová charitatívna akcia The Distinguished Gentleman’s Ride, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o rakovine prostaty, podporiť psychické zdravie mužov a zároveň pomôcť vyzbierať finančné prostriedky na liečbu a výskum tohto ochorenia. Túto osvetu sme radi podporili aj my a prispeli sumou 1.000 eur Občianskemu združeniu Caferacers.sk, ktoré toto podujatie zastrešuje v Bratislave.

Ako hlavný partner podujatia sme upozornili na potrebu prevencie a dôležitosť pravidelných prehliadok u lekára. Zároveň sme mali možnosť predstaviť jazdcom ako aj ostatným účastníkom akcie náš ProstaXin, ktorý je určený mužom, ktorí pre svoju prostatu požadujú bezpečný a prírodný výživový doplnok.

Na prevencii nám záleží

Na tohtoročnú jazdu sa celosvetovo zaregistrovalo 93 134 jazdcov z 95-tich krajín a 600 miest. Na námestí nákupného centra Eurovea v Bratislave sa už od desiatej hodiny doobeda zhromažďovali jazdci v oblekoch s motýlikmi a štýlovými motorkami z rôznych kútov Slovenska. Na bratislavskú jazdu prišlo 50 motorkárov, ktorí si užívali celkovú atmosféru a vyfotili sa na pamiatku s našimi usmievavými hosteskami v štýle pin-up. Tie sme tematicky ladili s podujatím a štýlom zúčastnených jazdcov. Ako pozornosť si od nás zúčastnení odniesli mesačné balenie výživového doplnku ProstaXin spolu s brožúrkou a testom „V akej kondícii je Vaša prostata?“. ProstaXin si spolu s materiálmi rovnako odniesli aj návštevníci podujatia a záujemcovia, ktorí dbajú o svoje zdravie a zdravie svojej prostaty.

Na oficiálnej stránke gentlemansride.com sa v rámci bratislavskej jazdy vyzbierala suma 2 454 eur. Okrem toho prispeli jazdci a návštevníci podujatia drobnými sumami aj v deň konania akcie. Atmosféra na podujatí bola skvelá a veríme, že rovnako to tak cítili aj všetci zúčastnení.

„Teší nás, že sa o tejto problematike medzi ľuďmi čoraz častejšie hovorí a že sme opäť mali príležitosť podporiť dobrú vec,“ povedal Martin Kozelský, riaditeľ spoločnosti NaturaMed Pharmaceuticals.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa