Celý jún oslavujeme Medzinárodný deň detí s produktom mesiaca – OmegaMarine Rybičky

Celý jún oslavujeme Medzinárodný deň detí s produktom mesiaca – OmegaMarine Rybičky

2 minúty čítanie 1419

Sviatok detí u nás prvým júnovým dňom nekončí! Rozhodli sme sa pomôcť rodičom pri podpore zdravia tých najmenších, a tak môžete vyskúšať rybí tuk pre deti zadarmo na celý mesiac! Prečítajte si, ako na to.

Prečo by deti mali užívať rybí tuk? 

Dôvodov je niekoľko. Prvým je smutná štatistika – Slováci majú veľmi nízku spotrebu rýb. Deťom často nechutia, rodičia nie sú zvyknutí pripravovať ich a úlohu zohráva aj ich vysoká cena. Ryby sú však zároveň hlavným zdrojom omega-3 kyselín.

Omega-3 sú živiny, ktoré si telo nevyrába, napriek tomu ich potrebuje. Sú nevyhnutné pre mozog, srdce i zrak, a to predovšetkým v detstve, kedy sa deti rýchlo vyvíjajú. Pretože je problematické získať dostatok omega-3 z jedálnička, je ideálne deťom podávať rybí tuk. Nemusíte sa báť – dnes sa rybí tuk neužíva na lyžičku, ba dokonca je to chutná a zábavná záležitosť. Vyskúšajte náš rybí tuk pre deti OmegaMarine Rybičky!

V čom sú OmegaMarine Rybičky iné? 

Predovšetkým v tom, že deti nemajú problém s ich užívaním. Sú vo forme žuvacích kapsúl, ktoré môžete v prípade potreby vytlačiť (želatínový obal účinné látky neobsahuje). Druhou výhodou je ovocná príchuť, ktorú deti milujú. Rodičia pritom oceňujú to, že sme namiesto cukru použili na osladenie výťažok z rastliny stévie, ktorá je prirodzene sladká. 

OmegaMarine Rybičky majú oproti iným produktom správnu kombináciu omega-3 kyselín. Tie sa delia na kyselinu DHA (ktorá sa podieľa na vývoji mozgu) a kyselinu EPA (na podporu srdca). Deti potrebujú predovšetkým zvýšený príjem DHA pre svoj mozog, ktorý sa toho musí v detstve veľa naučiť. 

Vedeli ste, že mozog detí musí prijať mnohonásobne viac informácií než mozog dospelých?

Ako si objednať balenie Rybičiek zadarmo?

Jednoducho! Kliknete na tento odkaz, kde za malú chvíľku vyplníte svoju adresu do objednávkového formulára. Produkt vám veľmi radi zašleme zadarmo, platí sa iba poštovné. Objednaním sa nezaväzujete k ničomu ďalšiemu. 

Vyskúšajte Rybičky pre múdre hlavičky zadarmo – deti si ich zamilujú! 

 

OmegaMarine Rybičky

OmegaMarine Rybičky Mesačné balenie

Omega-3 vyvinutá špeciálne pre deti. Žuvacie rybičky majú príchuť Tutti Frutti a sú prirodzene sladené pomocou stévie. Sú úplne bez rybieho zápachu, a preto sa hodia aj pre tých, ktorým prekáža rybia chuť. Obsiahnuté kyseliny EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca.

Vaše komentáre

Lýdia Semancova

Rybicky zdarma

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?