Zobraziť kategórie
Poradíme Vám medzierku, ako si objednať vitamín D3 zadarmo

Poradíme Vám medzierku, ako si objednať vitamín D3 zadarmo

1 minúta čítanie 3496

Je úplne evidentné, že záujem o vitamín D prerástol očakávania nás všetkých. Je nutné povedať, že asi právom. Skvelá forma podpory imunity, ktorú si v posledných mesiacoch chránime všetci ako oko v hlave. Vysoký dopyt po vitamíne D3 však zvyšuje jeho cenu na trhu. Nám Slovákom je vlaste dobré hľadať cestičky, ako vitamín D získať zadarmo. Ale tiež je nám vlastná solidarita v ťažkých časoch, a tak vám poradíme rovno my sami.

Čo se deje?

Práve z Nórska mieria na Slovensko pravidelne naše produkty. Dnes vám ale poradíme, ktorý z nich rozdávame zadarmo. Jedná sa o FlexiMed. A prečo zadarmo? A ako to súvisí s vitamínom D zadarmo? Rozuzlenie je racionálne jednoduché. FlexiMed je totiž produkt podporujúci nielen pohybový aparát. To najdôležitejšie je, že obsahuje 100 % dennú dávku vitamínu D3! Áno, to je tá medzierka, ktorú Vám chceme poradiť ako cestu k vitamínu D zadarmo.


„Nešlo si nevšimnúť narastajúceho záujmu o FlexiMed, ktorý rozdávame ako mesačnú vzorku zadarmo tým, ktorí chcú riešiť svoje problémy s kĺbmi, prípadne chcú udržiavať normálny stav svojich kostí a zubov. Ľudia si FlexiMed objednávajú aj kvôli jeho priaznivému vplyvu na cievy a srdce. Zdá sa ale, že narastajúci záujem vzbudila ešte prítomnosť vysoko kvalitného vitamínu D3, ktorý podporuje imunitný systém,“ komentuje extrémny záujem o FlexiMed riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Čo na to lekári? 

Pozreli sme sa na produkt detailne a zistili sme, že skutočne obsahuje 5 mikrogramov vitamínu D3. A práve toto množstvo je vnímané ako 100 % telu potrebnej dennej dávky na podporu imunity. „Vitamín D má nezastúpiteľnú úlohu v regulácii metabolizmu vápniku a fosforu. Predstavuje akýsi kľúč, ktorý umožňuje vstup vápnika do kosti, ovplyvňuje vstrebávanie vápnika v tenkom čreve a podieľa sa na vyzrievaní kostných buniek,“ vysvetľuje skvelé spojenie vitamínu D s vápnikom MUDr. Pavla Trulíková. 


Nórsky produkt FlexiMed je však mimo toho obohatený ešte o vitamín C, ktorý tiež podporuje imunitu. Aj jeho je v produktu 100 % dennej dávky. Tým ale superlatívy FlexiMedu nekončia, na rade je vápnik. 


Prečo je kľúčom tiež vápnik?

„Voľný vápnik sa vyskytuje v krvnej plazme a vo všetkých bunkách tela. Má potrebnú funkciu pri priebehu svalovej kontrakcie – a to u svalu kostrového, hladkého aj srdcového. Pri nedostatku vápnika klesá pevnosť kostí. Problematickým je dostatočný prísun kalcia u osôb s intoleranciou mliečnych výrobkov, poťažmo vegánov, u ktorých by mala byť suplementácia vyššia,“ spomína rizikovú skupinu MUDr. Marcel Koch 


„Podľa posledných výskumov je pre človeka najlepšie využiteľnou formou vápniku tá, ktorá sa najlepšie zabuduje do kostí. A aká to je? Tá z morských rýb.“ Tak vysvetľuje tajomstvo úspechu nórskeho FlexiMedu riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Pokiaľ máte zájem o spomínaný produkt zadarmo a bez záväzkov, stačí uhradiť len poštovné 1,95,-€. To bude Vaše jediná investícia. Produkt Vám následne dorazí priamo do schránky. Pokiaľ Vás tento komplexný produkt zaujal a chcete sa o ňom dozvedieť niečo viac, navštívte jeho stránku, kde si ho môžete zaobstarať aj v ročnom balení, samozrejme za naozaj zvýhodnenú cenu. 

Vaše komentáre

Zdenka Zvovenská

Chcem D vitamín zadarmo

Jozef Mitro

Chcem D vitamín zadarmo

Roman Radosa

Chcem vitamín D zadarmo

Andrej Konde

Chcem vitamin D zadarmo

Ladislav Fabian

Chcem vitamín D3 zadarmo

Iveta Fazekasova

Chcem vitamín D3 zadarmo

Helena

Prosím si objednať VITAMÍN D3 zadarmo. Ďakujem

Andrea Ficlova

Prosim si vitamin D3 zadarmo

Monika Bangova

Mám zaujem vyskúšať vitamini D

Terezia Galajdova

Je toveľmi dobry vyzivovy doplnok

Titka Pavol

Prosim si vitamin d3 zadarmo

Titka Pavol

Prosim si vitamin d3 zadarmo

Titka Pavol

Prosim si vitamin d3 zadarmo

Emília Cebulova

Chcem vyskúšať vitamín D 3 nový zadarmo ďakujem

Róbert Havetta

Mám záujem o vitamín D3 zadarmo.

Boris

Prosím si vitamin D zadarmo.

Daniela Anovčinová

Prosím o Fleximed

Marian Lipka

Prosim si vitamin D3 zadarmo

Erika

Rada by som vitamínom D3 obdarovala dcéru

Viera Bernasovska

Vitamín D3 zadarmo Ďakujem

Jana

Chcem vitamín D3 zadarmo

Viktor

Chcem vitamín D3 zadarmo

Pavol Petrík

prosím vitamín D

Lydia Trnková

Prosím vás o zaslanie poštou vitamín D3

Andrea Lasakova

Poprosím vitaminD zadarmo

Andrej Janok

Chcem vitamin D3 zadarmo

Beáta Nagyová

poprosím vitamín D 3 zadarmo

Korec Ladislav

Chcem vyskúšať D3 Vit.zadarmo

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?