Európsky úrad pre bezpečnosť potravín schválil jedinú zložku na účely chudnutia. Máme ju pre Vás!

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín schválil jedinú zložku na účely chudnutia. Máme ju pre Vás!

27

Tohtoročná jar je pre redukciu váhy oveľa náročnejšia ako pár rokov dozadu. Núdzový stav nám zredukoval pohyb na povolený výlet do potravín. Kilá navyše sú výsledok skazy, ktoré Vám pomôžeme vyriešiť. Ako?

Ako na to?
Všetci, a tým myslíme úplne všetci, budú mať tento rok naozaj veľa práce s chudnutím do plaviek. Navyše to vyzerá, že do nich skočíme rovno z kabátov. Jar ako ročné obdobie je jednoducho asi nenávratne preč. Nie je však potrebné panikáriť, skôr hľadať najrýchlejšie riešenie.

Čo je glukomanán?
To je také eso v rukáve. Glukomanán je prírodná zložka, ktorú zdravotnícka organizácia EFSA (Európsky úrad pre bezpečnosť potravín) schválila ako jedinú na účely chudnutia. Je to rozpustná vláknina, ktorá presvedčí váš žalúdok, že ste už jedli. Ako to urobí? Rozpustná vláknina vstrebáva vodu, takže Vám zaplní žalúdok. Je to až triviálny trik, že !?


Nebudeme trpieť hladom?
K tomu, aby sme nepriberali, potrebujeme len jedno. Zásobovať svoje telo len takým počtom kalórií, ktoré stačí spáliť. Keď sa do jedla pustíte s ReduXinom Forte, ktorý si vezmete pol hodiny pred jedlom a zapijete ho veľkým pohárom vody, zistíte, že ste žalúdok trochu oklamali. U samotného jedla potom budete mať pocit sýtosti oveľa skôr.

 

• glukomanán  je prírodný druh vlákniny.
 • rovnako ako iné rozpustné vlákniny  znižuje vstrebávanie bielkovín a tukov.

 


A čo chuť na sladké?
Tam prichádza na rad úplne iný pomocník. Chróm! Ide o minerál, ktorý Vám pomôže prebrať Vašu chuť na sladké. Spolu s chrómom a vitamínmi  B3 a B12 tvoria jedinečný trojzložkový prípravok. A čo je najdôležitejšie, s preukázaným účinkom!


Nepremárnite vyskúšanie!

Vieme, že zbavenie sa každého dekagramu prináša veľké úsilie, a verte nám, čaká nás to všetkých. A pretože sme v tom všetci spoločne, rozhodli sme sa dať Vám príležitosť tento produkt vyskúšať - dve balenia za cenu jedného! 1+1 objednajte na www.reduxin.sk.

 

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?