Pomôžte nám získať Cenu popularity.

Pomôžte nám získať Cenu popularity.

2 minúty čítanie 1218

Tento rok sa s NaturaMed pokúšame v súťaži Shop roku 2023 získať Cenu popularity. Prečo? V poslednej dobe od Vás, našich zákazníkov, získavame naozaj úžasnú spätnú väzbu, ktorú si skutočne vážime.

Veríme, že by umiestnenie v Cene popularity prinieslo NaturaMed väčší priestor na šírenie osvety zdravého životného štýlu a nových trendov v oblasti doplnkov stravy. Chceme sa totiž aj v budúcnosti významne podieľať na celkovom zlepšovaní zdravia spoločnosti. To je dôvod, prečo u nás má každý možnosť získavať na mesiac (niekedy aj na rok) doplnky stravy, ktoré skutočne účinkujú, zadarmo.

Čo je cena popularity? Ide o jednu z kategórií prestížnej súťaže Shop roku, ktorá každý rok oceňuje tie najlepšie e-shopy. V Cene popularity rozhodujete vy, zákazníci!

Nemôžeme a ani nechceme vás nútiť, aby ste svoj hlas odovzdali práve nám, ale povedali sme si, že by ste možno radi ocenili svojich obľúbených internetových predajcov. A pokiaľ je medzi nimi aj NaturaMed, tak tým väčšiu nám urobíte radosť, keď sa hlasovania zúčastníte.

Čo pre to musíte urobiť? Stačí kliknúť na TENTO ODKAZ, napísať do prvých troch políčok názvy obľúbených e-shopov, pridať váš e-mail a hlas odoslať. Následne ešte v e-maile, ktorý vám obratom príde, svoju voľbu potvrdiť. Je to jednoduché.

Vaše komentáre

Jozef Šimko

Ste super firma a rad nakupujem rozne produkty z vasho e shopu

Justína Dudáková

Rozhodne je to NaturaMed, mám len tie najlepšie skúsenosti.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa