OmegaMarine Rybičky sa Vám budú hodiť po celý školský rok!

OmegaMarine Rybičky sa Vám budú hodiť po celý školský rok!

2 minúty čítanie 1379

Prázdniny sa zlomili do svojej druhej polovice. Uteká to rýchlo a deti už čoskoro opäť zasadnú do lavíc. Čo je teda najdôležitejšie? Úspešne sa naladiť na učenie a podporiť imunitu tých najmenších. S obomi pomôžu naše Rybičky – prečítajte si ako!

Každý rok mamičky hľadajú výživové doplnky pre zdravie svojich detí

Často ich vyskúšajú celý rad, pretože majú hneď niekoľko požiadaviek: aby produkt podporil imunitu, aby pomohol so sústredením v škole, alebo aby doplnil potrebné vitamíny. Za najväčší problém považujeme to, že sa výživový doplnok užíva príliš krátky čas a nestihne tak začať účinkovať. 

Odporúčame venovať viac času výberu výživových doplnkov pre deti a vydržať s nimi dlhšie. Samozrejme, ideálne je najskôr si výrobok vyskúšať, preto opäť na začiatku školského roku spúšťame akciu, kedy je možné objednať si balenie OmegaMarine Rybičiek zadarmo. Stačí kliknúť sem.

Rybičky pre múdre hlavičky a zdravé detičky

OmegaMarine Rybičky sú založené na kvalitnom rybom tuku, ktorý má dve veľké výhody: vďaka vitamínu D prirodzene podporuje imunitu a vysoká dávka omega-3 kyselín sa postará o správny vývoj mozgu. Nezabudnite – počas jesene a zimy má väčšina populácie nedostatok vitamínu D, a tak sa Rybičky skutočne oplatia!

Malé želatínové Rybičky s ovocnou príchuťou deti bavia a chutia im. Rodičia zas oceňujú, že sa jednoducho užívajú a deti ich neodmietajú. 

Zloženie Rybičiek je jednoduché a účinné – kvalitný rybí tuk a základné spektrum vitamínov. Zdôrazniť potom musíme ideálny pomer omega-3 kyselín – prevažuje kyselina DHA potrebná pre mozog. 

Prečo by ste sa mali zamerať na omega-3 podrobnejšie?

Ako už bolo spomenuté, pre deti je dôležité, ktoré konkrétne omega-3 kyseliny dostávajú. Zatiaľ čo kyselina EPA podporuje hlavne srdce a ocenia ju dospelí a seniori, u detí chceme podporiť skôr mozog a jeho kognitívne funkcie. O to sa lepšie postará kyselina DHA. Obidve sú teda dôležité, ale počas života je dobré myslieť aj na ich správny pomer. 

Chceli by ste OmegaMarine Rybičky nezáväzne vyskúšať? Nie je nič jednoduchšie! 

Kliknite na tento odkaz a objednajte si balenie zadarmo. Platí sa len poštovné a z objednávky nevyplývajú žiadne ďalšie záväzky.

 

Vaše komentáre

Janka Neničková

Prosim si dostat rybičky zdarma

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?