Zobraziť kategórie
Predstavujeme novinku: Movisan Kolagen II pre radosť z pohybu

Predstavujeme novinku: Movisan Kolagen II pre radosť z pohybu

2 minúty čítanie 3179

Je nám potešením podeliť sa s vami o dobrú správu! Prinášame na trh novinku v podobe výživového doplnku nielen pre kĺby Movisan Kolagen II . Prečítajte si, komu najlepšie prospeje, aké má zloženie a ako ho vyskúšať zadarmo.

Všetci chceme mať aktívny život

To bola hlavná myšlienka, ktorá priniesla vznik Movisanu. Uvedomili sme si, že časy sa menia. Päťdesiatnici už dnes dávno nie sú seniormi v papučiach a mladí ľudia majú iné ciele, než ich rovesníci pred rokmi. Všetkým nám záleží na tom, aby sme mohli robiť všetko, čo si prajeme (a niekedy aj musíme). Chceme viesť pestrý a aktívny život. Stihnúť veľa práce a potom sa venovať svojim koníčkom. 

Väčšinu dňa trávime v pohybe a preto považujeme za dôležité nezabúdať na svoje telo. Ak od neho žiadame výkon, zaslúži si tiež potrebné palivo. 

Skrátka a dobre, Movisan Kolagen II je tu preto, aby sme mali radosť z pohybu! Máte pocit, že niečo také by pre vás bolo ako stvorené? Vyskúšajte mesačné balenie bez záväzkov zadarmo.

Rastlinné výťažky v kombinácii s kvalitným kolagénom

Zloženie Movisanu je ušité na mieru našim kĺbom a chrupavkám. Prvou a zároveň najzaujímavejšou ingredienciou je rastlina Boswellia, čiže kadidlovník pravý. Presnejšie ide o výťažok z jej živice. Boswellia je často využívaná v Ázii a Afrike pre svoje blahodarné účinky na pohybový aparát a hlavne na kĺby. 

Druhou dôležitou zložkou je CalGo.

V Movisane nájdete tiež kolagén typu 2. Ten vyniká tým, že pomáha tvorbe nášho vlastného kolagénu. Možno si poviete, že kolagén predsa môžete doplniť aj jedlom – známe sú napríklad bravčové ovarové nožičky alebo kolená a tiež gumové medvedíky. Do určitej miery je to pravda, lenže uvažovali ste niekedy nad tým, koľko by ste ich museli denne zjesť, aby ste doplnili potrebné množstvo kolagénu? 

Baví vás pohyb? Potom je Movisan presne pre vás!

Neznamená to, že musíte byť vrcholovými športovcami. Pohyb k životu potrebujeme všetci, nech už to pre nás znamená pravidelné plávanie alebo iný rekreačný šport, alebo napríklad len cesty do práce na bicykli. Je škoda s tým niekedy prestať len preto, že nám to naše kĺby už nedovolia. 

Movisan predstavuje kvalitnú výživu pre kĺby a chrupavky tak pre mladšie, ako aj pre staršie ročníky. Nezáleží na tom, kto ste a čo robíte. Jeho prínos bude dobrý pre každého bez rozdielu. 

Ako vyskúšať Movisan zadarmo?

Naši stáli zákazníci to už poznajú – vždy je u nás možnosť objednať si mesačné balenie produktu zadarmo, len za poštovné a balné. Neplynú z toho žiadne záväzky a objednávka je jednorazová. Zakladáme si na tom, aby si mohli zákazníci naše výživové doplnky pred nákupom plného balenia najprv vyskúšať. 

Na tomto odkaze si môžete objednať Movisan Kolagen II na skúšku zadarmo.


 

Movisan Kolagen II

Movisan Kolagen II Mesačné balenie

Výživový doplnok pre zdravé kĺby a chrupavky obsahujúce látky, ktoré dodajú pohybovému aparátu všetko, čo potrebuje. Obsahuje unikátny natívny kolagén typu II z morských zdrojov značky CalGo, ktorý vyniká väčšou vstrebateľnosťou v tele.

Vaše komentáre

Sona Rapava

Rada vyskúšam Movisan zadarmo

Darina Tomascikova

Prosím si mesačné balenie na skúšku

Jozef Grochal

Chcem vyskúšať

Jarmila Lisanikova

Prosím objednať Movisan

Eva fodorova

Prosím si poslať mesačne balenie

Dušan Bohunicky

Ak by sa dalo rad by som to v mojom veku vyskušal

Marta Cverckova

Rada by som vyskúšala Movisan zadarmo

Lydia Zalesnakova

Rada by som vyskusala Movisan zadarmo.

Simona radzova

Dobrý večer vrelo ho odporúčam, mame ho odskúšanie.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?