Inovatívny prírodný minerál: Aquamín

Inovatívny prírodný minerál: Aquamín

3 minúty čítanie 1446

Tento úplne nový produkt je vyrobený prírodou. Aquamín predstavuje revolučný spôsob, ako pre svoje telo získať prospešné minerály z morských rias. Ide o inovatívny prírodný minerál prinášajúci mnohostranné zdravotné výhody pre každodenný život.

Čo je aquamín?

Aquamín je jedinečný prírodný minerál, ktorý je získavaný z červených morských rias, známych tiež ako Lithothamnion calcareum z čeľade Corallinacea. Táto jedinečná riasa obsahuje široké spektrum viac ako 70 minerálov a látok vrátane vápnika, horčíka, železa, zinku, selénu a ďalších stopových prvkov, ktoré sú kľúčové pre zdravie kostí, kĺbov a svalov.

Získavanie aquamínu na dne oceánu:

Určite vás napadá, že zbieranie rias, ktoré vyrábajú kyslík, nie je k životnému prostrediu šetrné. S tým súhlasíme. A preto je dôležité spomenúť, že táto riasa sa zbiera až potom, keď dokončí svoj životný cyklus a klesá na dno mora, odkiaľ je získavaná a následne spracovaná na ďalšie využitie. Celý proces teda naopak prírodu šetrí.

Prirodzená biodostupnosť a vstrebateľnosť

Jednou z kľúčových výhod aquamínu je jeho vysoká prirodzená vstrebateľnosť a biodostupnosť – miera a rýchlosť, ktorou látka vstupuje do krvného obehu a je tak dostupná na pôsobenie v tele. Vďaka svojmu prírodnému pôvodu a jedinečnej štruktúre je aquamín využívaný organizmom v porovnaní s umelými minerálmi lepšie. To znamená, že telo môže efektívnejšie a rýchlejšie využívať tieto minerály na podporu posilnenia kostí a celkového zdravia.

Zdravotné výhody aquamínu

2× väčšia vstrebateľnosť v porovnaní s vápnikom z iných zdrojov (napríklad s hojne využívaným vápnikom pochádzajúcim z horniny vápenca).

Podpora zdravia kostí: Aquamín obsahuje vápnik a ďalšie minerály, ktoré sú kľúčové pre pevné a zdravé kosti. Pomáha udržiavať kostnú hmotu v optimálnom stave.

Kĺbové pohodlie: Vďaka obsahu horčíka a ďalších minerálov prispieva aquamín k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov.

Zdravá svalová funkcia: Minerály obsiahnuté v aquamíne majú podiel na normálnej činnosti svalov.

Ako začleniť aquamín do svojho životného štýlu

Aquamín je k dispozícii vo forme výživových doplnkov, ktoré je možné ľahko začleniť do každodenného životného štýlu. Vďaka svojej prírodnej povahe je vhodný pre širokú škálu ľudí.

Prírodný minerál aquamín predstavuje významný krok smerom k podpore zdravia kostí prostredníctvom prírodných zdrojov. Jeho výnimočná prirodzená biodostupnosť a široké spektrum minerálov z neho robí neodmysliteľnú súčasť každodennej zdravotnej starostlivosti. 

Aquamín u nás nájdete v prípravku Calcium Control. 


CalciumControl

CalciumControl Mesačné balenie

Výživový doplnok, ktorý je 100 % zameraný na kosti. Obsahuje unikátny vápnik z morských zdrojov AquaMin. Tento unikátny druh vápnika má až 2x lepšiu vstrebateľnosť v ľudskom tele. Navyše je produkt obohatený o vitamín D a mangán, ktoré účinnosť produktu len umocňujú.

Pridať komentár

Sdílet
On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?