Na čo majú muži prostatu a prečo by to mali vedieť aj ženy?

Na čo majú muži prostatu a prečo by to mali vedieť aj ženy?

2 minúty čítanie 2019

Tento článok nie je určený len pre pánov. Aj ženy by totiž mali vedieť, ako sa starať o zdravie svojich manželov či otcov. A pretože sa o prostate príliš nehovorí, venujeme tejto téme nasledujúce riadky.

Viete, kde je prostata a ako vyzerá?

Prostata je guľatý orgán ležiaci v panve. Za normálnych okolností pripomína gaštan a má za úlohu produkovať tzv. prostatický sekrét – ten udržuje spermie životaschopné. Prostata sa však s pribúdajúcim vekom často zväčšuje, a to až do veľkosti citrónu. Aj keď toto zväčšenie nemusí samo osebe znamenať nič vážne, prináša veľké nepohodlie.

Zväčšená prostata tlačí na močovú trubicu, a to znamená problémy s vyprázdňovaním.

Čo všetko môže spôsobiť zväčšená prostata?

Ťažkosti najrôznejšieho charakteru – časté močenie, nočné močenie alebo pocit, že sa močový mechúr úplne nevyprázdnil. S tým je spojené neustále nutkanie k močeniu, lenže na toalete sa však úspešná akcia nekoná. Nezriedka mužov trápi aj únik moču.

Zväčšená prostata, bohužiaľ, prináša zhoršenú kvalitu života. Muži, ktorí ňou trpia, si radšej odoprú návštevu u priateľov alebo spoločenskú udalosť, pretože je im trápne stále odbiehať na toaletu. Na niektoré miesta radšej nechodia vôbec, pokiaľ nemajú istotu, že blízko nájdu WC. 

Tušíte, čím je možné podporiť funkciu prostaty?

Starostlivosti o zdravie sa väčšinou venujú viac ženy. Predsa len majú dar uvedomiť si, že je dobré byť o krok vpred a neriešiť problémy až vo chvíli, kedy nastanú. Preto sú také dôležité aj v čisto mužskej problematike, akou je prostata – dokážu svojich blízkych presvedčiť, aby sa svojmu zdraviu venovali včas. Mnoho zákazníkov nám už povedalo, že výživový doplnok na prostatu im odporučila práve ich žena.

Ten produkt sa volá ProstaXin. V jeho zložení dominuje zinok a selén – dva najdôležitejšie prvky pre mužské zdravie. Majú pozitívny vplyv na tvorbu spermií a prispievajú k udržaniu normálnej hladiny testosterónu. Okrem nich obsahuje ProstaXin výťažok z rastliny Serenoa plazivá, ktorý má priaznivý účinok pri zväčšení prostaty.

A preto dámy, manželky, dcéry či sestry, apelujte na mužov, aby mysleli na svoju prostatu, aj keď ich zatiaľ nijak netrápi. ProstaXin je teraz možné vyskúšať na mesiac zadarmo (iba za poštovné a balné), takže nie je dôvod váhať. Objednajte si jedno balenie, pretože lepšia príležitosť začať tu už nebude


 

ProstaXin

ProstaXin Mesačné balenie

Špeciálna receptúra na podporu zdravia prostaty a močových ciest. Výživový doplnok určený nielen mužom okolo päťdesiatky. Kombinácia prírodných aktívnych zložiek, ktorým skutočne môžete dôverovať.

Vaše komentáre

Jozefa Štefaniakova

Poprosím na vyskúšanie pre manžela.Ďakujem.

Pridať komentár

Sdílet
On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?