OmegaMarine Rybičky pre múdre hlavičky

OmegaMarine Rybičky pre múdre hlavičky

2 minúty čítanie 2272

Aj keď máme ešte kúsok prázdnin pred sebou, my v NaturaMede sa pomaly začíname chystať na nový školský rok. Preto sme na tento mesiac pripravili špeciálnu akciu na náš jediný detský produkt.

Pamätáte sa zo škôlky na rybí tuk?

Predtým nám ho dávali na lyžicu preto, že bol veľmi zdravý. A bol to veľmi dobrý nápad, pretože je to pravda a platí to stále. Len sa našťastie zmenila jeho podoba a namiesto tekutého rybieho tuku môžeme dať deťom rybí olej v kapsule v tvare rybičky.

Naše OmegaMarine Rybičkyvhodné už od 3 rokov a pre deti sú ohromne zábavné! Majú obľúbenú ovocnú príchuť a je možné ich buď vycucať, alebo len vytlačiť ich obsah. 

Čo všetko sa ukrýva v rybom tuku?

Najviac je cenený kvôli nenasýteným mastným kyselinám omega-3. Ľudské telo si ich samo nevie vyrobiť, ale pre zdravie sú nevyhnutné. Omega-3 sa podieľajú na správnej funkciu mozgu, nervovej sústavy a zraku a tiež priaznivo pôsobia na srdce. Obvykle ich máme na jedálnom lístku málo. To preto, že bohužiaľ nie sme zvyknutí jesť dostatočné množstvo rýb. 

Deti by mali mať na tanieri rybu približne 2× do týždňa. Je dobré striedať rôzne druhy a dopriať si tak morské, ako aj sladkovodné ryby.

Druhou vzácnou zložkou rybieho oleja je vitamín D. Notoricky známy vitamín na podporu imunitného systému. Vedeli ste ale aj to, že pre deti je podstatný kvôli vývoju kostí a zubov? Déčko sa odporúča doplňovať po celý rok a rybí olej je vhodným variantom. 

OmegaMarine Rybičky sú skvelé na podporu mozgu a imunity

A kedy viac sa toto hodí, než tesne pred začiatkom školského roku? 

Prečo sú Rybičky také špecifické? Majú totiž ideálny pomer mastných kyselín. Ako sme spomínali vyššie, omega-3 podporujú činnosť a vývoj mozgu a srdca. Každú vec má na starosť iná mastná kyselina. Zatiaľ čo u detí nám ide primárne o podporu mozgu pomocou kyseliny DHA, pre srdce je nevyhnutná kyselina EPA, čo však ocenia skôr dospelí. 

Rybičky majú vyššie množstvo kyseliny DHA, ktorá podporí kognitívne funkcie mozgu – koncentráciu, pamäť, schopnosť sa rozhodovať alebo argumentovať. 

Vyskúšajte s deťmi Rybičky na mesiac zadarmo

Tento mesiac ponúkame možnosť vyskúšať naše Rybičky zadarmo. Za poštovné a balné je možné objednať si mesačnú vzorku ešte pred tým, než sa rozhodnete pre plné balenie.

Na tomto odkaze si objednajte Rybičky na mesiac zadarmo.

Tešíte sa späť do školy? A podporujete imunitu svojich detí vopred? Napíšte nám do komentára!

OmegaMarine Rybičky

OmegaMarine Rybičky Mesačné balenie

Omega-3 vyvinutá špeciálne pre deti. Žuvacie rybičky majú príchuť Tutti Frutti a sú prirodzene sladené pomocou stévie. Sú úplne bez rybieho zápachu, a preto sa hodia aj pre tých, ktorým prekáža rybia chuť. Obsiahnuté kyseliny EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?