Predstavujeme nový produkt: AquaMagnesium

Predstavujeme nový produkt: AquaMagnesium

2 minúty čítanie 2288

Už dlhší čas pozorujeme dopyt po doplnku stravy s horčíkom. Na Slovensku je to veľmi obľúbený minerál, ktorý využívajú športovci, študenti a seniori. Preto vám predstavujeme náš nový horčík z morských zdrojov.

AquaMagnesium obsahuje horčík vysokej kvality

Náš nový produkt má jednu obrovskú výhodu - kľúčovou surovinou je horčík získaný z morskej vody pri pobreží Írska. Tento prírodný zdroj horčíka sa v ľudskom tele vstrebáva oveľa lepšie ako iné druhy. Užívanie AquaMagnesia je preto veľmi účinné!

Vitamín B6 pre ešte lepšie účinky

Je známe, že vitamín B6 zvyšuje vstrebávanie horčíka v našom tele. V doplnkoch stravy by sa toto duo nikdy nemalo oddeľovať. Vitamín B6 pomáha nielen pri využiteľnosti horčíka, ale prispieva aj k udržaniu jeho stabilnej hladiny v krvi. Skrátka ho dokáže poslať tam, kde je najviac potrebný. 

Treťou a poslednou zložkou AquaMagnesia je zinok. Výborne dopĺňa účinky horčíka, podporuje imunitný systém a je veľmi potrebný pre kosti a svaly. Práve tieto tri zložky spolu dokonale spolupracujú a pomáhajú nášmu zdraviu.

Pre koho je AquaMagnesium vhodné?

Pre všetkých dospelých, ktorí si chcú udržať zdravý pohybový aparát a navyše chcú podporiť svoju psychiku. 

S pribúdajúcim vekom sa zvyšujú nároky svalov a kostí na príjem minerálnych látok. Zvyčajne sa to upozornia nepríjemné kŕče alebo pocit ťažkých nôh, a to buď po fyzickej aktivite alebo v noci. V takýchto chvíľach zohráva úlohu nervový systém, pretože si prostredníctvom neho uvedomujeme problém.

Horčík pomáha úplne komplexne: podieľa sa na udržiavaní normálnej funkcie svalov a kostí a podporuje aj nervový systém. 

Máte pocit, že vás stres prevalcuje a cítite sa fyzicky aj psychicky vyčerpaní? Na horčík sa môžete spoľahnúť aj vy. Pomáha znižovať mieru únavy a pôsobením na nervy pomáha upokojiť duševné napätie. 

K objednávke AquaMagnesia získate druhé balenie zdarma

Horčík tak môže vyskúšať celá rodina! Počas našej uvádzacej akcie posielame ku každému objednanému balenie jedno ďalšie balenie úplne zadarmo. Či už ho darujete svojim blízkym alebo ho použijete pre seba na dlhodobé používanie, veríme, že vám urobí radosť! 

AquaMagnesium 1+1 ZDARMA si môžete jednoducho objednať na tomto odkaze.

 

AquaMAGNESIUM

AquaMAGNESIUM Špeciálna ponuka 1+1

100 % prírodná forma horčíka z morskej vody pobrežia Írska. Vďaka svojej čistote sa v našom tele lepšie vstrebáva. Spolu s pridaným mangánom a vitamínom B6 sa jedná o ideálnu kombináciu na podporu správnej funkcie svalov, zdravý kostí a nervových funkcií.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?