ProMan Plus na podporu tvorby testosterónu

ProMan Plus na podporu tvorby testosterónu

3 minúty čítanie 1267

Páni, viete, čo všetko v našom tele ovplyvňuje testosterón? Zďaleka nejde len o oblasť intímneho života. Prečítajte si, ako môže správna hladina testosterónu pomôcť celkovému zdraviu a kondícii.

Čo je to testosterón?

Mužský pohlavný hormón, ktorý vzniká v semenníkoch a nadobličkách. Jeho hlavnou úlohou je podpora tvorby spermií, ale okrem toho má tiež na starosti:

  • Naše svaly, a predovšetkým budovanie svalovej hmoty,
  • fyzický vzhľad a mužnosť,
  • únavu a vyčerpanie,
  • na jeho hladine závisí schopnosť byť priebojný a akčný.

Kľúčová je hladina testosterónu

Muž je na vrchole okolo 25. roku života, kedy sa od neho z evolučného hľadiska očakáva, že založí rodinu a postará sa o ňu. Už po tridsiatke však začne jeho hladina testosterónu klesať, čo so sebou prináša viditeľné zmeny. Počas niekoľkých rokov sa začne viac ukladať tuk do oblasti brucha, je čoraz ťažšie vybudovať si svalovú hmotu, ale predovšetkým muž pocíti stratu kondície. 

Vyčerpanosť, podráždenosť, menšia chuť riskovať či zmeny nálad sú najčastejšími prejavmi zníženej hladiny testosterónu. Všetko vrcholí tzv. andropauzou, čo je vlastne mužský prechod, kedy dochádza k búrlivým hormonálnym zmenám. V tejto chvíli pomôže produkt ProMan Plus

Možno si testosterón udržať?

Áno, hladinu testosterónu si môžu muži udržať hneď niekoľkými spôsobmi. Začať je dobré už v produktívnom veku. Potrebný je predovšetkým zinok a selén – látky, ktorých máme v jedálničku málo, ale na hladinu testosterónu, plodnosť a mužské zdravie sú celkovo veľmi prospešné. 

Tvorbu testosterónu možno aj podporiť. Keďže jeho produkcia prebieha hlavne v noci, je dôležité kvalitne a dostatočne spať. 

Zmiernite prejavy poklesu testosterónu s ProMan Plus

Tretia vec, ktorú pre seba môžete urobiť, je zabojovať s nepríjemnou únavou a vyčerpaním pomocou prírody. ProMan Plus je produkt na mužské zdravie. Vynikajúce účinky tu má ženšen, ktorý posilňuje fyzickú aj duševnú kondíciu a pomôže s únavou. Zinok a selén podporí tvorbu testosterónu a vitamíny skupiny B sa postarajú o duševnú pohodu. 

Vyskúšate ProMan Plus? Objednajte si mesačnú balenie zadarmo! Stačí kliknúť sem. 

ProMan PLUS

ProMan PLUS Mesačné balenie

Bestseller pre mužov. Originálna zmes rastlinných extraktov na podporu mužského organizmu. Výživový doplnok podporuje hladinu testosterónu, objemu svalov a navracia silu a energiu! Starostlivo vybrané zloženie so zdokumentovanými účinkami.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?