Vistan ako spoľahlivá podpora Vášho zraku

Vistan ako spoľahlivá podpora Vášho zraku

3 minúty čítanie 1640

Kto by si nechcel udržať ostrý zrak čo najdlhšie? Pravdou je, že tomu už dnes môžeme pomôcť. Stačí očiam dopriať porciu výživy. Čo im prospieva najviac, to sa dočítate o pár riadkov nižšie:

Základom sú vitamíny a minerály

Tých existujú celé množstvo, ale každý sa hodí na niečo iné. Pre oči je zásadný vitamín A. Prispieva k udržaniu normálneho stavu zraku a nájdeme ho napr. vo farebnej zelenine, ako sú tekvice, paprika a mrkva. Vitamín A je rozpustný v tukoch, takže si ho telo uloží do zásoby. Napriek tomu by sme nemali zabúdať na jeho pravidelný príjem. 

Ďalej odporúčame zinok. Je to dôležitý antioxidant a chráni pred pôsobením škodlivín. Okrem toho je potrebný najmä pre sietnicu a má dobrú schopnosť regenerácie vo všeobecnosti. Keďže zinok je celkovo veľmi prospešný a v jedálničku ho máme menej, skúste ho dopĺňať v tabletách. 

Dávate prednosť sile prírody? 

Byliniek na podporu zraku poznáme viac. A tieto dve sú jednoducho dostupné: 

Nechtík lekársky napovedá už svojou oranžovou farbou. Tu má na svedomí luteín – radíme ho medzi karotenoidy, ktoré nájdeme vo vyššie spomenutej mrkve alebo tekvici. Luteín pomáha chrániť sietnicu a starostlivosť o ňu. Ide o tú časť oka, kde sú uložené tyčinky a čapíky – bunky umožňujúce vidieť za šera a vo farbe. 

Funkciu sietnice podporujú aj čučoriedky. Ich nespornou výhodou je, samozrejme, aj skvelá chuť. Čučoriedky podporujú jasné videnie a prekrvenie očí. Pomáhajú udržať optimálne množstvo kolagénu v očiach a ako bonus, sú silným antioxidantom, ktorý chráni bunky pred pôsobením voľných radikálov. 

Vistan kombinuje základné minerály s rastlinnými výťažkami

Na kompletnú starostlivosť o oči je dobré jednotlivé účinné látky kombinovať. Všetky spomenuté živiny sme použili na náš produkt Vistan. Zamerali sme sa na to, aby sa vďaka jeho užívaniu docielila ochrana očí ako orgánu, ale aby sa tak podporila i kvalita videnia. 

Vistan je ideálny výživový doplnok pre dospelých, a to aj vo chvíli, kedy nás žiadne problémy ešte netrápia. Ideálne je dopriať svojim očiam výživu pravidelne, a tak ich udržiavať dlho zdravé. Kliknite na tento odkaz a prečítajte si o Vistane viac.

Chcete Vistan vyskúšať? 

Je nám jasné, že najlepšie je prvé balenie najskôr otestovať, až potom sa rozhodnúť pre nákup. Takáto možnosť je u nás samozrejmosťou!

Na tomto odkaze je možné objednať si mesačné balenie Vistanu za 21,90 €. Určite ho vyskúšajte a dajte nám vedieť, ako ste s ním boli spokojní! 

Vistan

Vistan Mesačné balenie

Suroviny vybrané špeciálne pre normálnu funkciu zraku a podporu zdravia očí. Extrakty z čučoriedok škandinávskeho pôvodu, kvetu nechtíka, vitamínov A, E a minerálov ako zinok, selén, či meď prinášajú výživu pre zdravie Vašich očí.

Vaše komentáre

Pavol Koturňa

Objednávam si mesačne balenie

František Kasanický, Ing.

Ďakujem za informáciu, s manželkou radi vyskúšame jeho účinnosť...

Jozef Hrubý

Mám zaujem vyskušať Vistan za poštovné

Katarína Neslušanová

Chcela by som vyskúšať Vistan, nakoľko mám problémy so zrakom. Ďakujem Katarína Neslušanová

Zdeňka Danižová, Ing.

Skúsim v dobrej viere mesačné balenie ZADARMO -VĎAKA

Roman

Ďakujem že môžem otestovať vašu vzorku Vistan

Marta Pančíková

Chcem Vistan vyskúšať zadarmo.

Olena Bilym

🥰

Jozef Priputen

Ďakujem s manželkou radi vyskúšame jeho účinnosť zadarmo

Erzsébet Molnár

Prosím si VISTAN mesačné balenie za poštovné.

Janka Kalejová

Objednávam si skúšobnú dávku Vistan zadarmo

ibojka

Veľmi rada vyskúšam Vistan zadarmo, oči si treba veľmi chrániť, hlavne pri práci s počítačom. ďakujem

Juraj Janosik

Chcem Vistan vyskúšať zadarmo

Antónia Poláková

Chcem pre mamu objednať skúšobné balenie zadarmo.ďakujem

Janka Kalejová

Aj ja by som chcela vyskúšať Vistan zadarmo.

Emília Cebulova

Rada by som vyskúšala vás pripravavok Vista zadarmo.

Pridať komentár

Sdílet
On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?