Ahoj z Nórska!

Ahoj z Nórska!

7 minút čítanie 5588

Ahoj, volám sa Nina a pochádzam z Nórska. Pre spoločnosť Naturamed Pharmaceuticals s. r. o pracujem už 13. rokom. Bývam v nórskom Drammene, blízko Osla, hlavného mesta Nórska. Tu pracujem spoločne s majiteľom a zakladateľom spoločnosti Naturamed už mnoho rokov. Ale raz za mesiac sa vydávam do Českých Budějovíc za českými kolegami.


Prinášame zdravie slovenskému ľudu s výživovými doplnkami z Nórska!


Možno ste už o Naturamede a ich výživových doplnkoch z Nórska počuli a nie je to pre vás žiadna novinka. Ale možno o tom teraz čítate prvýkrát. Naturamed prináša vysoko kvalitné výživové doplnky z Nórska, ktoré sú známe vďaka svojim najpredávanejším omega-3 kyselinám: najmä produkt Omegamarine Premium vyrobený z nórskeho lososového oleja.

Cez túto nórsku sekciu na našom blogu vám ako ambasádorka priblížim viac zaujímavostí z Nórska, miesta, kde vznikli produkty Naturamed. Našou misou je priniesť zdravý životný štýl slovenskym občanom vďaka vysoko kvalitným výživovým doplnkom. A zaistiť, aby ste vždy boli spokojní s produktom, ktorý si u nás zakúpite. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme na vašej ceste za zdravým životným štýlom. V článkoch venovaných Nórsku sa tiež dozviete oveľa viac o našej kultúre, prírode, zdraví, zvykoch a ďalších zaujímavých faktoch. Dúfam, že si užijete čítanie!


„V Nórsku máme príslovie – „frisk som en fisk“ – jednoducho preložené „zdravý ako ryba“. A to je tiež naša misia – priniesť kvalitné výživové doplnky slovenským občanom, aby podporili svoje zdravie každý deň!“


Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?