AquaMAGNESIUM nielen pre dobrú kondíciu

AquaMAGNESIUM nielen pre dobrú kondíciu

2 minúty čítanie 1409

Kdekto vie, že na svaly je najlepší horčík. Ten má ale oveľa viac benefitov pre naše zdravie. Prečítajte si, aké to sú, aký horčík je najlepší a kto by sa mal na jeho užívanie zamerať najviac.

S čím vám pomôže horčík? 

Samotný horčík sa najčastejšie užíva na podporu svalov. Je vynikajúci proti únave a vyčerpaniu a pomôže aj so spánkom. Je dôležitý pre kvalitu kostí. AquaMAGNESIUM je produkt s horčíkom z morských zdrojov, ktorý ale navyše obsahuje ešte vitamín B6 a zinok. Spoločne sú spoľahlivým pomocníkom pre zdravie. 

  • Zinok je známy svojimi účinkami na podporu imunitného systému a dámy určite ocenia jeho pozitívny vplyv na kvalitu vlasov, nechtov a pokožky. 
  • Vitamín B6 prispieva k udržaniu funkcie nervového systému a psychickej pohode. Podporuje tvorbu červených krviniek a pomáha znižovať vyčerpanie.

Horčík z morských zdrojov

V produkte AquaMAGNESIUM používame veľmi zaujímavý zdroj horčíka. Pochádza totiž z kalcinovanej morskej vody z írskeho pobrežia. Táto 100 % prírodná forma magnézia má výhodu v tom, že sa v organizme skvelo vstrebáva. 

Zaujímavosť: horčík ako prvok bol objavený už v roku 1808. V ľudskom tele sa vyskytuje prevažne vo vnútri buniek. Patrí medzi najviac zastúpené látky v organizme a asi 60 % ho nájdeme v kostnej hmote. 

Pre koho je AquaMAGNESIUM určené?

Horčík a zinok sú prvky, ktoré potrebuje každý človek. Aj keď je ideálne prijať potrebné množstvo vďaka strave, nie každému sa to darí. Najmä ľudia, ktorí majú viac telesnej aktivity alebo fyzicky/psychicky namáhavé zamestnanie by si na príjem horčíka mali dať pozor. Ich organizmus ho asi potrebuje oveľa viac. 

AquaMAGNESIUM preto odporúčame všetkým. Vyskúšajte ho a získajte druhé balenie zadarmo!

Nenechajte si utiecť akciu 1 + 1 ZADARMO!

Tento mesiac prebieha v AquaMAGNESIUM obľúbená akcia 1 + 1 zadarmo. To znamená, že k zakúpenému baleniu horčíka vám pošleme druhé ako darček. Ušetríte tak polovicu peňazí a budete mať zásobu na dlhší čas. 

Kliknite na tento odkaz a objednajte si AquaMAGNESIUM 1 + 1 zadarmo. 

 

AquaMAGNESIUM

AquaMAGNESIUM Špeciálna ponuka 1+1

100 % prírodná forma horčíka z morskej vody pobrežia Írska. Vďaka svojej čistote sa v našom tele lepšie vstrebáva. Spolu s pridaným mangánom a vitamínom B6 sa jedná o ideálnu kombináciu na podporu správnej funkcie svalov, zdravý kostí a nervových funkcií.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?