ProMan PLUS zatočí s únavou a dodá Vám výdrž

ProMan PLUS zatočí s únavou a dodá Vám výdrž

2 minúty čítanie 1697

Cítite sa bez energie? Potrebovali by ste povzbudiť kondíciu, či snáď dokonca túžbu? Potom by Vám nemal uniknúť výživový doplnok ProMan PLUS na podporu tvorby testosterónu.

Páni, cítite sa bez života?

Možno za to môže nedostatok testosterónu. To je hormón, ktorý má v tele omnoho viac úloh ako len udržanie sexuálnej túžby, ako si každý myslí. Optimálna hladina testosterónu má vplyv na únavu, fyzickú kondíciu, ale tiež vzhľad. Po tridsiatke začína tvorba testosterónu klesať. Ľudovo povedané, muži začínajú ,,tatkovatieť´´. Chcete tomu zabrániť? Čítajte ďalej:

ProMan PLUS podporí tvorbu testosterónu

A okrem toho Vám dodá energiu vďaka ženšenu. Ten pôsobí podobne povzbudivo, ako káva, len oveľa dlhodobejšie. Zinok a selén prospievajú k udržaniu plodnosti a podporujú tvorbu testosterónu. Horčík sa podieľa na normálnej funkcii svalovej sústavy. Z byliniek sme vybrali také, ktoré pomôžu zabojovať so stresom a povzbudia mentálnu aktivitu. Je to rozchodnica ružová a damiána. 

ProMan PLUS je produkt pre mužov po tridsiatke, ktorí si chcú užívať aktívny život. Pôsobí ako na ich duševný stav, tak aj na fyzickú kondíciu. 

ProMan nie je žiadna modrá pilulka

Aj napriek tomu, že má pozitívny vplyv na intímny život, nemusíte sa báť, že ide o magickú modrú pilulku. ProMan má za úlohu skvalitniť život a zdravie komplexne. Pri jeho vyvíjaní sme mysleli na potreby mužov v tejto modernej dobe. Skrátka sme chceli, aby im pomohol užívať si život po všetkých stránkach. 

Čo hovoria o ProMane tí, ktorí ho už užívajú? Že majú zrazu viac energie, ich telo sa lepšie regeneruje a pochvaľujú si tiež lepší výkon. Overené recenzie si môžete prečítať na tejto stránke.

Vyskúšajte ProMan PLUS! Spoznáte, aké je to cítiť sa mladší a nič za to nedáte. ProMan si totiž teraz môžete objednať len za poštovné a balné. Pre objednanie kliknite na tento odkaz. 

ProMan PLUS

ProMan PLUS Mesačné balenie

Bestseller pre mužov. Originálna zmes rastlinných extraktov na podporu mužského organizmu. Výživový doplnok podporuje hladinu testosterónu, objemu svalov a navracia silu a energiu! Starostlivo vybrané zloženie so zdokumentovanými účinkami.

Vaše komentáre

Miroslav Vrbata

Dobry den, uživím ho už par mesiacov a som velmi spokojný.

Galbova Lenka

Pre manžela

Pridať komentár

Sdílet
On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?