MemoComplex s poriadnou dávkou omega-3 na podporu mozgu

MemoComplex s poriadnou dávkou omega-3 na podporu mozgu

3 minúty čítanie 2402

Pamäť a koncentrácia? Tak presne s tým môže pomôcť výživový doplnok stravy MemoComplex. Prečítajte si o ňom viac a vyskúšajte ho zadarmo!

Viete, čo sú to kognitívne funkcie mozgu?

Môžeme ich označiť tiež ako poznávacie funkcie. Sprevádzajú každý náš deň. Vďaka kognitívnym funkciám mozgu môžeme uvažovať, rozhodovať sa, reagovať, komunikovať, skrátka byť v spojení s okolitým svetom. 

Kognitívne funkcie máme vrodené, zároveň ich však môžeme (a mali by sme) podporovať a rozvíjať. Nielen s vekom sú poznávacie funkcie mozgu pomalšie. Negatívne sa podpíšu aj úrazy, rôzne ochorenia a vplyv má aj naša psychika. 

Venujte sa čítaniu, učeniu sa novým veciam, lúštite osemsmerovky. Skrátka a dobre, nenechajte svoj mozog zlenivieť! 

MemoComplex – palivo pre váš mozog

Okrem toho, že je dobré mozog pravidelne potrápiť a poštuchnúť ho k činnosti, je dôležitá aj jeho výživa. Ani to najrýchlejšie auto nemôže jazdiť bez benzínu. Veľmi potrebnými živinami sú pre mozog nenasýtené mastné kyseliny omega-3, najmä potom kyselina DHA. 

Kyselina DHA (kyselina dokosahexaénová) podporuje vývoj a funkciu mozgu a tiež nervovej sústavy. Priaznivo pôsobí aj na náš zrak. 

Omega-3 máme v strave všeobecne málo. Najlepšie by sme si mali dať 2–3× týždenne tučné morské ryby. Rybí tuk je totiž na mastné kyseliny nesmierne bohatý. A pre mozog snáď neexistuje lepšia živina, než práve omega-3. MemoComplex obsahuje aj ďalšie unikátne látky na podporu mozgu a nervového systému – vitamíny skupiny B, jód a cholín.

Čo môžete od MemoComplexu očakávať?

Tento produkt sme vytvárali s myšlienkou, že chceme ľuďom pomôcť udržať si dobré poznávacie funkcie mozgu.

Radíme medzi ne:

  • pamäť,
  • sústredenie,
  • pozornosť a bystrosť,
  • chápanie a utváranie myšlienok.

Kognitívne funkcie mozgu sú uceleným súborom schopností, ktoré do veľkej miery ovplyvňujú náš život. Ak chcete zostať v skvelej mentálnej kondícii dlhé roky, odporúčame zásobiť svoj mozog s nervovou sústavu živinami. MemoComplex vám ponúka vysoko kvalitné omega-3 doplnené o vitamíny a ďalšie prvky.

Chcete ho vyskúšať zadarmo?

To je samozrejmosť! Radi ponúkneme našim zákazníkom možnosť objednať si mesačné balenie MemoComplexu len za poštovné a balné. 

Dovoľte nám, prosím, nasmerovať vás na tento web, kde si jednoducho vytvoríte nezáväznú objednávku.

A čo vy? Ako cvičíte svoj mozog? Prezraďte nám svoje tajomstvo v komentároch!

 

MemoComplex

MemoComplex Mesačné balenie

Prémiový doplnok stravy so starostlivo vybranými ingredienciami, navrhnutý na podporu mozgu a kognitívnych funkcií. Obsiahnutá kyselina DHA podporuje zdravú funkciu mozgu a vitamíny B1 a B12 napomáhajú k zníženiu únavy a vyčerpania.

Vaše komentáre

Monika Szabova

Krížovky, sudoku

Elena

Krizovkami, hlavolamami, logickými hrami, čítaním

Pridať komentár

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa